Update: 10-08-2016


Inschrijven voor de nieuwsbrief!


Nieuws
,
Informatie
, Voorwaarden,
Archief
,
Contact
,
Links
,


Voorwaarden

Voorwaarden


Updates:
Wanneer ik weer wat producten bij elkaar heb gevonden is er een update. Dit is niet meer iedere maand, maar eens in de 2/3 maanden. Bovenin de site is te zien wanneer de laatste update is geplaatst. Nieuwe artikelen worden bovenin elke categorie toegevoegd. Snel op de hoogte zijn van de nieuwe updates: Vintoes heeft ook facebook!


Betalen:
Betalen kan contant bij afhalen of via overschrijving. Nadat u mijn gegevens en het totaalbedrag heeft ontvangen, zal ik het artikel reserveren. De reservering blijft 5 dagen staan. Mocht de betaling na 5 dagen nog niet binnen zijn, dan zal het artikel weer beschikbaar zijn voor andere klanten. Ik wil de voorraad graag up-to-date houden en onnodige teleurstelling voorkomen, daarom zijn producten na 5 dagen weer beschikbaar voor eventuele andere klanten.


Ruilen:
Voldoet het artikel niet aan de verwachtingen dan kan dit in overleg worden geretourneerd. Het retour zenden is op risico van de verzender. Alleen het artikel wordt vergoed, de kosten van het verzenden naar u en de retourzending worden niet vergoed. Om voor ruilen in aanmerking te komen dient u via de mail, binnen 2 dagen na binnenkomst van het product, contact op te nemen met info@vintoes.nl.


Afhalen of Verzenden:
Sommige producten kunnen niet verzonden worden en alleen afgehaald worden in Oudemolen (30 min van Rotterdam, 20 min van Breda/Roosendaal). Wanneer een product alleen afgehaald kan worden staat dit vermeld op de productpagina. Afhalen gaat in overleg met de klant die het artikel gereserveerd heeft. Wanneer een product niet binnen 5 dagen afgehaald kan worden wordt er een aanbetaling van 30% gevraagd en kan de afspraak op een later tijdstip gemaakt worden. Ik hou na de aanbetaling het product maximaal 1 maand apart, hierna gaat het product weer in de verkoop en ontvangt u de aanbetaling niet retour.


Artikelen die wel verzonden kunnen worden gaan via PostNL. De prijzen die vermeld staan op vintoes.nl zijn altijd exclusief gloeilamp en verzendkosten. Ik verzend meestal binnen 3 werkdagen na binnenkomst betaling product.


Verzenden & verpakkingskosten binnen NL tot formaat 50 x 50 x 100 cm:
00 t/m 10 kg - 7 euro
10 t/m 30 kg - 14 euro


Voor verzendingen van afwijkend formaat of naar het buitenland neem contact op via info@vintoes.nl. Dan kan ik bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Bezorgen:
Sommige artikelen zijn te groot of te zwaar om te verzenden via PostNL, sinds Juli 2014 doet Vintoes ook aan persoonlijke bezorging. Hiervoor vraagt Vintoes 0,30 euro per kilometer, hierbij rekenen wij voor de heen en terugweg. Leveren gebeurt tot aan de deur/begane grond. Dit is vanaf een minimumbedrag van 20 euro.


Staat van artikel:
Al de artikelen die aangeboden worden op vintoes.nl zijn op leeftijd en gebruikt. Hoewel de meeste artikelen in goede staat verkeren kunnen er gebruiksporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken of gebruiksporen voordoen is dit zichtbaar in de omschrijving van het product. Als u meer informatie of foto`s van een product wilt kunt u dit opvragen via info@vintoes.nl onder vermelding van artikelnummer. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeerd.


Bij elke product staat de conditie vermeld:
In goede vintage staat
In nette vintage staat
In normale vintage staat
In redelijke vintage staat
In slecht vintage staat


Nieuwbrief:
Vintoes heeft sinds kort ook een nieuwsbrief, wilt u als eerst op de hoogte zijn van de nieuwe update, sale etc. schrijf u dan direct in.